Kembara ramon84 org yg gk dblokir citizen dating senior

Posted by / 14-Oct-2017 02:58

Kembara ramon84 org yg gk dblokir

Show tentang mencari someone special for plu..tajuknya: Finding Prince Charming.....antara contestant yang aku berkenan sangat adalah Paul Hollowell...sebab based on my reading, dia ni charming sebenarnya...kikiki..sometimes, he reminds me of myself who is perfectionist (sometimes la) even though I am not perfect...plus, dia adalah contestant yang paling tinggi dalam show tu.me, always be the tallest person in a group of people...(orang pernah reject aku sebab tinggi sangat....pathetic kan?

)...Prince Charming dah reject mamat Paul ni by saying: "You don't have to be perfect to be loveable..."..perhh, yang perfect pun kena reject weiiiii...kikiki...

Haa...kalau ikut kefahaman aku, cemburu ni adalah bila kita nakkan something yang bukan milik kita by our own way..another word, that feeling timbul bila kta kagum dengan orang yang lebih bagus dari kita dan kita mula nak ada something or jadi sebagus dia..even better than he is/have...dengan cara yang tak affect that person la...meaning, kita usaha sendiri.menjatuhkan orang lain tuuu..

Kalau dengki pulak, bila kita nakkan something tapi dengan cara kasar...contohnya, rampas that something dari orang lain...lebih kurang la..hahaha..penting, the point is, there are differences between those two..For info, aku ni ada jugak rasa jealous..fact, aku pernah cerita dulu bibit-bibit aku sedar perasaan plu aku ni adalah bila aku tengok kawan-kawan sekolah satu batch aku ada abang angkat...boleh lepak sama-sama...belanja makan..caring..ada yang back up bila kena buli..hahaha.cerita zaman sekolah la....

Tak dinafikan, aku sendiri tak suka feeling ni.nak buat macam mana...memang manusia tak sempurna kan? From this feeling lah aku start develop rasa low self esteem bila aku tak dapat apa yang aku rasa teringin..tak nya, mula la terfikir yang aku ni not good enough ke for those good things? Kalau kat sekolah dulu aku rasa down sebab aku ni tak la kaya mana.seluar semua biasa-biasa je and most of the time, yuran sekolah tak berbayar menyebabkan aku rasa malu gila kat sekolah, especially bila cikgu mention nama aku yang tak bayar yuran tu...hahaha....

That feeling accumulate pulak dengan diri aku yang tak ada langsung ciri-ciri karismatik nya...kat sekolah menengah ada seorang cikgu pernah cakap: "Saya tak boleh bayang kalau awak kerja dengan sektor korporat,"..punya cikgu...bukan masalah tak cerdik, tapi more on my own appearance...

Selagi kta masih hidup, selagi ya kita akan menempuhi rintangan dan dugaan. Chat and IM with someone in your area, or you can talk to lots of singles at once in our chat room forum, it's better than a regular chat line.EDMONTON - ALERT investigators have charged a 43-year-old Edmonton man with making arrangements or agreement to commit sexual offences against a child and making child pornography.So, yes aku memang jealous dengan korang semua yang ada banyak kawan...ada someone special..kaya-raya..nampak baik..berkarisma..selalu dapat hadiah hari jadi...Mana tak jealousnya, blog aku yang dah bertahun usia ni pun cuma ada beberapa orang followers and komen jer...fact, most of my followers kat social media pun suam-suam jer...macam orang-orang hot staff tu, post emoji smiley kat fb je pun boleh dapat beratus komen...hahaha...huntongla hot staff...

kembara ramon84 org yg gk dblokir-48kembara ramon84 org yg gk dblokir-67kembara ramon84 org yg gk dblokir-86

The married truck driver sat in a Tim Hortons waiting to meet the young girl he wanted to have sex with.